WILD POPPY

EXPLORE / CONNECT / GROW / ENJOY 

Het ontdekken van je talenten en je mogelijkheden, groeien als mens, ondernemer en merk. Verbinden met andere creatieve ondernemers en dat alles in een mooie omgeving, met een fijne sfeer en met gelijkgestemde zielen. 

SUUS

Suus is diegene die jouw plaatje tot leven brengt, Suus creëert dingen met bloemen waar je een glimlach van krijgt. En je gaat niet alleen glimlachen van haar bloemen, samen met hond Mo is Suus altijd een heerlijkheid om om je heen te hebben! Na 5 jaar een eigen bloemenwinkel te hebben gehad maakt Suus nu alleen nog bloemwerk in opdracht! 

JOS

Joske is al 8 jaar trotste eigenaar van Happy Vintage. Ze verhuurt toffe meubels voor bruiloften en evenementen. Styling, mooie plaatjes creëren, sfeer maken; het zit in haar bloed. Jos is een mensen-mens en houdt van puurheid, warmte en gezelligheid. Na vier jaar Happy Vintage alleen te hebben gedraaid is het heerlijk om nu samen te werken!

voor wie? 

EXPLORE / CONNECT / GROW / ENJOY 

Voor creatievelingen die meer zichzelf willen zijn, die echt naar binnen willen kijken, de drang hebben om te groeien, willen verbinden met andere ondernemers. Of gewoon voor jou omdat je jezelf wilt verwennen en graag met een groep fijne mensen wilt zijn en leren.