Zoeken
  • Joske

#SOULSESSIONS

Al sinds ik me kan heugen ben ik dol op mooie teksten, op gedichten, verhalen en spreuken. Ze raken me, resoneren en doen iets met me. Ik heb tientallen boekjes met verzamelingen aan teksten, uitgeknipt, handgeschreven of overgetypd. En ik schrijf, voor mezelf, om dingen helder te krijgen, om gedachtes van me af te schrijven, om dingen op een rijtje te krijgen. Schrijven helpt me, geeft me inzichten, doet me groeien.


i write for my own healing. i share to meet my courage. the magic happens when someone sees their reflection in the words.

// danielle dobey


Schrijven om te delen, om te laten weten dat je niet alleen bent, om te laten zien dat ieder mens maar mens is, met alles wat daarbij komt kijken, om te laten weten dat het allemaal ok is. Ondernemen is een avontuur, een spannende reis, een confronterende spiegel, en het heeft mij ongelofelijk veel geleerd als mens. In deze soulsessions ga ik schrijven en delen... een kijkje in mijn hoofd, in mijn hart en in mijn ziel. Ik vind het doodeng, maar oh zo nodig...


13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven