WILD POPPY

RETREAT

Elke Verbruggen fotografie-WildpoppyRetr
Elke Verbruggen fotografie-WildpoppyRetr
Elke Verbruggen fotografie-WildpoppyRetr

EXPLORE / CONNECT / GROW / ENJOY 
 

Dat zijn de kernwoorden van de Wild Poppy retreat. De flow weer vinden, nieuwe inspiratie opdoen, je onzekerheden overboord gooien en groeien als mens en dus ook als ondernemer. Als vrouwelijke creatieve ondernemer lopen we allemaal tegen dezelfde dingen aan en wij geloven erin dat als we met elkaar verbinden we daardoor leren van elkaar en elkaar kunnen versterken. Je staat er niet alleen voor. 

Een week vol inspirerende workshops, lekker eten, goede gesprekken, werken aan jezelf ( en dus aan je bedrijf). Je leert zichtbaar en authentiek zijn, je leert alles over styling en bloemen, intuïtief ondernemen en welke blokkades jou tegenhouden om echt te gaan staan voor jou en je bedrijf.


Het gaat deze week niet alleen over je bedrijf, het gaat over jou, over waar je tegenaan loopt en waarin je jezelf nog tegenhoudt om dat te doen waar je zo blij van wordt!   

EEN INSPIRERENDE CREATIEVE WEEK IN EEN SFEERVOLLE OMGEVING MET LIKE-MINDED VROUWEN

WANNEER 

WAAR  

PRIJS 

1-10 T/M 4-10 

SEVENUM, LIMBURG 

€950,00 EX BTW PER PERSOON

MEER INFO

De Wild Poppy retreat is geen standaard zakelijke workation. Tijdens onze retreat gaat het over jou, als mens, als vrouw en waar je tegenaan loopt in het runnen  van een  eigen bedrijf.  

BUILT AND CREATED TO FEED YOUR SOUL

AS MUCH AS YOUR BUSINESS.

We huren een prachtig huis, stylen het van boven tot onder, zorgen voor lekker en gezond eten en omgeven ons door natuur. We zorgen dat alle ingrediënten kloppen en dat je als een blij en geinspireerd mens weer naar huis gaat!

Elke Verbruggen fotografie-WildpoppyRetr
Elke Verbruggen fotografie-WildpoppyRetr
Elke Verbruggen fotografie-WildpoppyRetr
DE LOCATIE

DE SCHAAPSHUT

De retreatweek vindt plaats op een prachtige locatie in Limburg. De schaapshut heeft naast een prachtig interieur voor iedereen een eigen unieke slaapkamer met eigen badkamer, een prachtige zolder voor alle workshops, een heerlijke tuin en een eigen hottub! Alles wat we nodig hebben voor een heerlijke week! We nemen onze eigen kokkin mee tijdens de week die ons iedere dag van lekker en gezond eten gaat voorzien!

FAQ

HEB IK EEN EIGEN KAMER? 

jazeker, iedereen heeft een eigen kamer, en zelfs een eigen badkamer. Dus lekker veel ruimte en tijd voor jezelf. 

WAT VOOR SOORT WORKSHOPS KOMEN ER? 

we hebben diverse workshops, van styling en bloemen tot intuïtief ondernemen en álles over zuiver kiezen. We hebben een divers aanbod gecreëerd met zowel heel veel leerzaams als ook creatief. 

HEB IK OOK VRIJE TIJD? 

jWe hebben een gevarieerd programma maar we hebben ook veel vrije tijd ingepland. Het word een intensieve week, dus je soms is het fijn om je even terug te trekken en je eigen ding te kunnen doen. Sowieso is er natuurlijk niks verplicht die week. Dus wil je een keer uitslapen of niet deelnemen aan een workshop is dat natuurlijk geen probleem.  

IS ER TIJD OM TE WERKEN? 

Je kunt er zelf voor kiezen of je tijdens de week nog wilt werken, maar deze week is er wel op gericht om aan je bedrijf en aan jezelf te werken en niet in je bedrijf. Maar we snappen als geen anders dat je soms een belletje moet plegen of een mailtje moet sturen. 

GAAT HET OVER MIJN BEDRIJF? 

Deze hele week staat in het teken van JOU. Jij als mens én als ondernemer. We gaan wat  minder in op de praktische kanten van het runnen van een bedrijf, maar veel meer over waar je tegen aanloopt en wat je tegenhoud. Je hebt zoveel (on)bewuste overtuigingen en onzekerheden die je soms tegenhouden om echt jezelf te zijn en het optimale uit je bedrijf te kunnen halen. 

IS DE RETREAT ALLEEN VOOR ONDERNEMERS? 

Ja, we gaan namelijk wel echt in op waar je als ondernemer tegenaan loopt. Wie weet komt er in de toekomst nog een retreat voor niet- ondernmers!

ZIJN DE KOSTEN AFTREKBAAR? 

jazeker, de kosten voor de retreat zijn volledig aftrekbaar voor je bedrijf. 

HOEVEEL DEELNEMERS DOEN ER MEE? 

Er is plek voor 10 deelnemers. Verder wij twee, Elke de fotograaf en Wietske onze kok. 

WAT KRIJGEN WE TE ETEN? 

we hebben onze eigen kok mee voor de week! Wietske kook de hele week voor ons, super gezond en macrobiotisch. Ze gaat tijdens de week ook een hoop uitleggen over voeding en waarom ze bepaalde dingen voor ons kookt!