6-1.jpeg

EVEN VOORSTELLEN

"Jezelf aankleden doe je elke dag. Dat mag dus een feestje zijn! Veel vaker is het een struggle: “wat doe ik nou weer aan…zucht”. Mijn naam is Yolande Avé en ik werk al 6 jaar als stijlcoach. Ik ga op zoek naar wie jij bent en vertaal dat, samen met jou, naar een eigen stijl die dat weerspiegelt. Tijdens de workshop gaan we dieper in op de Zuiver Kiezen-methode: dé manier om al je kledingvragen (en overige levensvragen) te beantwoorden, om je stijl te ontwikkelen, om miskopen te voorkomen, om gigantisch veel meer combinaties met veel minder kledingstukken te maken en om je kast eens flink op orde te brengen. Ook kun je al je vragen op me afvoeren, zodat je een stuk zelfverzekerder je outfits gaat kiezen!

YOLANDA

LIEKE

EVEN VOORSTELLEN

"Jezelf aankleden doe je elke dag. Dat mag dus een feestje zijn! Veel vaker is het een struggle: “wat doe ik nou weer aan…zucht”. Mijn naam is Yolande Avé en ik werk al 6 jaar als stijlcoach. Ik ga op zoek naar wie jij bent en vertaal dat, samen met jou, naar een eigen stijl die dat weerspiegelt. Tijdens de workshop gaan we in op de Zuiver Kiezen-methode: dé manier om al je kledingvragen (en overige levensvragen) te beantwoorden, om je stijl te ontwikkelen, om miskopen te voorkomen, om gigantisch veel meer combinaties met veel minder kledingstukken te maken en om je kast eens flink op orde te brengen. Ook kun je al je vragen op me afvoeren, zodat je een stuk zelfverzekerder je outfits gaat kiezen!

EVEN VOORSTELLEN

Hoe zet je je intuïtie in als ondernemende vrouw? Wat is de kracht van spiritualiteit in combinatie met je bedrijf? 

Ik ben Ellen Wauters (beter gekend als Jackie) en ik  deel mijn verhaal als NOW AGE vrouw & hoe ik er in slaag om intuïtief te ondernemen zonder mijn doel uit het oog te verliezen.  

In deze workshop leer ik je hoe je je commercieel opstelt én trouw blijft aan wie je bent. Ontdek de kracht van je intuïtie en hoe je met een NOW AGE attitude je bedrijf kan omtoveren tot een leerrijk pad.

WhatsApp Image 2019-08-01 at 13.44.05.jp

ELLEN 

7A0127175287467BAC50D5536BD8565D.jpg

EVEN VOORSTELLEN

“Mijn naam is Stephanie van de Rakt en ik ben NEI therapeut en coach. Ik begeleid mensen (en soms ook dieren) die te maken hebben met fysieke klachten, ongewenst gedrag en ongewenste gevoelens. Heerlijk vind ik het om mensen 1-op-1 te vragen wat ze écht graag zouden willen. 

 

Tijdens de workshop wil ik je meenemen in de wereld van het onderbewuste. Persoonlijkheden of ikken van jou die niet mee willen op jouw pad richting jouw gewenste doel, saboterende delen, of wellicht belemmerende overtuigingen die je tegen jezelf onbewust zegt of hebt aangeleerd vanuit thuis. Ik geef je voorbeelden uit de praktijk en tips om te transformeren en je doelen te behalen. Dat wat je graag zou willen, zit namelijk al in jou. Het mag alleen gezien worden! 

STEPHANIE